KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

XII Międzyszkolny Konkurs Wielkanocny dla uczniów klas 4-7

Serdeczne gratulacje i  podziękowania składamy Zofii Łuźniak,  Martynie Olczyk, Kacprowi Górskiemu i Juliuszowi Lewandowskiemu za uzyskanie Wyróżnienia

w XII Międzyszkolnym Konkursie Wielkanocnym: ”Decoupage na wielkanocnym stole”.

Podziękowania kierujemy również do pozostałych uczestników za udział

w XII Międzyszkolnym Konkursie Wielkanocnym :

  • Karoliny Górskiej
  • Laury Świątek
  • Wiktorii Adamek
  • Marty Nowak
  • Piotra Kubiaka

Dziękujemy serdecznie nauczycielom, którzy przygotowywali uczniów do udziału w Konkursie Wielkanocnym: Pani Dagmarze Kubiak i Pani Monice Posłajko za włożony wkład pracy i prowadzenie uczniów do osiągnięcia sukcesu.

Dziękujemy i gratulujemy pracowitości, pomysłowości, kreatywności i talentów.