KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rozpoczęcie Roku Szkolnego 2020/2021

Uczniowie klas II – VIII spotykają się z wychowawcami w wyznaczonych salach zgodnie z  poniżej zamieszczonym harmonogramem.

Klasy pierwsze spotykają się z wychowawcami na boisku wielofunkcyjnym o godz. 12.30. Rodzice , którzy wezmą udział w spotkaniu zobowiązani są mieć zasłonięte usta i nos oraz zachować 1,5 metrowy dystans.

Uczniowie wchodzą do szkoły wejściem głównym, dezynfekują ręce i bezpośrednio udają się do wyznaczonych sal. Opuszczają szkołę wejściem przy sali gimnastycznej.

I tura

II a –  sala 209                      godz. 800 - 820

II b –  sala 204                      godz. 810 – 830

III a – sala 201                      godz. 820 – 840

III b – sala 109                      godz. 830 – 850

III c – sala 104                      godz. 840 – 900

IV a – sala 101                      godz. 850 – 910

IV b – sala 10                        godz. 900 – 920

II tura

V a –  sala 209                       godz. 930 – 950

VI a –  sala 201                     godz. 940 – 1000

VI b – sala 204                      godz. 950 – 1010

VI c – sala 109                      godz. 1000 – 1020

VI d – sala 104                      godz. 1010 – 1030

VI e – sala 101                      godz. 1020 – 1040

VIIa – sala 10                        godz. 1050 – 1110

III tura

VII b –  sala 201                   godz. 1120 – 1140

VII c –  sala 204                    godz. 1130 – 1150

VII d – sala 109                    godz. 1140 – 1200

VIII a – sala 104                   godz. 1150 – 1210

VIII b – sala 101                   godz. 1200 – 1220

VIII c – sala 10                     godz. 1210 – 1230